ŞİRKET PROFİLİ

1981 yılında üretim hayatına başlayan Ünalsan Makine, 1994 yılında toz toplama sistemi imalatına adım atarak kısa sürede sektörde güven kazanmıştır. Kalite, güven ve hizmetin adresi olan Ünalsan Makine, tecrübesiyle mobilya sektörüne gururla hizmet sunmaktadır.

İlk olarak taş motoru üreten Ünalsan, daha sonra profil kesme makinesi, mozaik silme makinesi ve parke silme makinesi gibi çeşitli ürünler üretmiş ve bu sayede Türk sanayisine önemli katkılarda bulunmuştur. 1994 yılında başladığı toz toplama sistemi imalatıyla kısa sürede sektörde en güvenilir firmalar arasında yerini almıştır.

Mobilya sektörünün toz emme ihtiyacını göz önünde bulunduran firmamız, gerekli fizibilite çalışmalarının ardından toz emme imalatına başlamış ve o günden bugüne sadece toz emme ve filtreleme sistemleri üzerine yoğunlaşarak kendini geliştirmiştir. Ünalsan, metal toz ve talaş emme sistemleri imalatında seyyar tip 1600m3/h, 5000m3/h ve 7500m3/h kapasitelerde ürünler sunarak, kısa sürede farklı kapasitelerde toz emme sistemleri üretmiştir.

Toz toplama siloları ve hava tahliye siklonları da ürün gamımızda yer almaktadır. Ünalsan Makine A.Ş., uzun yıllardır mobilya ve ahşap sektörünün yanı sıra metal ve plastik sektörlerinin de toz toplama ihtiyaçlarını başarıyla karşılamaktadır.

Kaliteyi uygun fiyatlarla sunma ilkesini benimseyen Ünalsan Makine A.Ş., bu ilke doğrultusunda sürekli olarak makine parkurunu geliştirmiş ve üretimini hızlandırmıştır.

Tecrübeli ekibimiz, ihtiyaç duyacağınız tüm konularda çözüm üretmek için bir telefon uzağınızda...